El club de l’Espanyol inverteix a la música, sis anys després de l’actuació de ‘Black Eyed Peas’

Aquest estiu la música es torna a barrejar amb el món de l’esport a la zona catalana del Cornellà-El Prat.

I és que l’estadi RCDE Stadium (l’estadi oficial del club de futbol RCD Espanyol) acull un espectacular concert de l’artista Marc Anthony. El cantant porto-riqueny ha anunciat que actuarà a diverses ciutats d’Espanya (A Coruña, Barcelona, Benidorm i Marbella) com a part del seu nou Tour Mundial, Live.

El concert es realitzarà aquest 1 de juliol i forma part d’un acord que el club esportiu de l’Espanyol ha firmat amb la promotora de concerts ‘Set Em Free per explotar econòmicament el seu RCDE Stadium.

D’aquesta manera, l’Espanyol torna a confiar en aquest incentiu per rendibilitzar els seus actius fora dels dies de partit. Ja l’any 2010 ho va intentar amb el grup de música ‘Black Eyed Peas’ i en aquest pla va aconseguir batre tot tipus de records i van congregar al voltant de 35.000 seguidors.

Ara, amb l’ex de Jennifer López d’èxits mundials com ‘Vivir la vida’ i els seus estils musicals tan variats, des de la salsa, el bolero, la balada o el pop, el club blanquiblau s’assegura que aquest esdeveniment sigui tot un èxit en l’àmbit de Catalunya.