Reaccions per la mort de Jordi Miralles al Twitter i al món polític

0
Jordi Miralles
EP: Jordi Miralles
Jordi Miralles
EP: Jordi Miralles

ICV recorda Miralles com una “figura essencial” en la unitat de l’esquerra

En un comunicat aquest dimecres després de la seva mort als 53 anys, els ecosocialistes han assenyalat que les persones com Miralles són ara “més necessàries que mai”, i han subratllat la seva experiència, intel·ligència i fraternitat.

Ja fa tres mesos que et trobem a faltar”, han apuntat Herrera i Camats –Miralles estava ingressat a l’hospital des del juliol per una greu malaltia–, i han assegurat que ha estat un honor coincidir amb ell en les lluites del carrer i al Parlament.

Camacho (PP) destaca el “caràcter obert” de Miralles tot i les discrepàncies

En un comunicat aquest dimecres després de la seva mort als 53 anys, ha dit que la pèrdua d’una persona com Miralles “per la seva trajectòria i per edat sempre resulta una commoció”.

Camacho ha traslladat el seu condol i el del PP català als familiars i els companys de partit de Miralles, que després d’haver passat pel Parlament era regidor a l’Ajuntament de Castelldefels per la coalició Movem Castelldefels (ICV, EUiA, Equo, MES, Entesa).

EUiA acomiada el seu exlíder Jordi Miralles com a “exemple de dignitat i treball”

En un comunicat, la formació de la qual Miralles va ser coordinador general durant 12 anys l’ha definit com “un company de lluites, una persona honesta i compromesa”.

El partit ha recordat que ha estat membre del Consell de Govern de la coalició ICV-EUiA, vicepresident i portaveu adjunt del grup parlamentari en la setena legislatura, ponent parlamentari de l’Estatut, portaveu de la Comissió de Política Social, Treball i Indústria i membre de la Comissió Mixta de Transferències Estat-Generalitat.

TWITTER