Polítics i periodistes informen cada minut de què succeeix a la capital belga

Aquest matí la xarxa social informativa, Twitter, no para de rebre comentaris degut a les explosions que s’han produït a la capital de Bélgica (Brussel·les). Aquest fet és noticia i els usuaris ho saben i ho manifesten de la següent manera:

#Hashtags

Diversos Trending Topics han començat a aparèixer a partir de les 7 del matí a la xarxa de Twitter. #Bruselas, #JeSuisBruxelles, #Bélgica, #NoAlTerrorismo, #PrayForBelgium #Daesh, o, #StopIslam han estat compartits per milions i milions d’usuaris.

Comentaris d’usuaris

Monica Carrillo, Miquel Iceta, Maruja Torres, o Susana Díaz, són alguns dels famosos que ja s’han assabentat dels atemptats belgues i han manifestat, o bé la seva opinió respecte a aquest esdeveniment, o bé s’han dedicat a informar els seus seguidors de les últimes informacions que arriben de Bélgica.

Tweets de Brussel·les

Els comptes relacionats amb el país belga (com són el Brussels Airlines o CrisisCenter Belgium) informen cada segon sobre què està succeint a la ciutat i, a més, ofereixen ajuda als amics, familiars o bé, a qualsevol persona que es trobés a l’aeroport: