La FIFA sanciona al Real Madrid i a l’Atlético de Madrid per infringir la normativa de traspassos de futbolistes menors de 18 anys. No podran fitxar fins  l’estiu de 2017

El Comitè Disciplinari de la FIFA ha anunciat, aquest dijous, que tant el Real Madrid com l’Atlético de Madrid no podran fitxar en les dues pròximes finestres de fitxatges. La sanció, tal i com ha comunicat la FIFA, es produeix per “haver infringit la normativa vigent sobre traspassos i altes internacionals de futbolistes menors de 18 anys”. Així, els dos equips madrilenys no podran fitxar en el pròxim mercat d’estiu ni en el següent mercat hivernal, i podran tornar a inscriure jugadors l’estiu del 2017.

S’ha constatat que els dos clubs van violar diverses disposicions relatives als fitxatges i el primer registre de futbolistes menors d’edat estrangers, així com altres concernents a la inscripció i la participació de jugadors en determinades competicions”, ha anunciat la FIFA.

El FC Barcelona va rebre una sanció semblant en el seu moment, que va concloure en el present mercat hivernal i que no va aconseguir rebaixar tot i presentar un recurs davant del Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS).