El duel entre el Real Madrid i el Sevilla va deixar una anècdota curiosa, i és que cap dels dos equips va ser capaç d’anotar un gol des dels onze metres

Durant el transcurs del xoc entre el Real Madrid i el Sevilla es va produir un fet inusual: ambdós equips van gaudir d’un penal a favor i cap dels dos va poder anotar el seu llançament. Pel que fa al conjunt blanc aquest episodi va tenir dos protagonistes, el porter Keylor Navas i el davanter Cristiano Ronaldo. Cadascun per la seva banda, no és la primera vegada en aquesta lliga que els dos jugadors viuen aquesta situació, que en especial el portuguès intentarà que no es torni a repetir.

I és que un consumat especialista des del punt de penal com Cristiano ha patit alguns dubtes a les seves darreres oportunitats, ja que fa poques jornades Kameni també va aturar-li una opció a l’enfrontament entre el Real Madrid i el Málaga. Des que forma part de la plantilla del conjunt madrileny, el de Madeira ha executat 75 llançaments des dels onze metres, dels quals ha anotat 65 i fallat 10.

En set ocasions el portuguès es va trobar amb el porter, en una amb el pal i en dues més el seu xut va marxar fora (ambdues en aquesta lliga), com va ser el cas en el partit d’ahir. Amb aquesta errada, Cristiano ha igualat alguns dels registres negatius de la història del club, com els dels mites Pahiño, Di Stéfano, Juanito i Hugo Sánchez, que també van fallar tres llançaments des del punt de penal en una mateixa lliga; de la mateixa manera que iguala els intents fallits de Leo Messi a la Liga BBVA 2015/2016.

Aquesta és la vuitena pena màxima fallada per l’atacant a la lliga, i es queda a només una d’Hugo Sánchez, que durant el temps que va vestir la samarreta blanca va errar-ne nou a la competició espanyola. Millor record d’aquest compromís guardarà Keylor Navas, ja que amb la seva actuació també va entrar a la història i en el seu cas de forma positiva.

En una temporada on el Real Madrid suma nou penals a favor i quatre en contra a la lliga, el porter costa-riqueny sembla acceptar el repte quan es troba amb un rival als onze metres, i és que en tres ocasions el de Pérez Zeledón n’ha sortit guanyador. Només Parejo va poder superar al jugador blanc, que, en canvi, sí va aturar els llançaments de Rubén Castro, Griezmann i Gameiro.

Keylor Navas, que des que juga a la lliga espanyola n’ha aturat cinc, encaixat set i vist com marxaven fora tres més, ha igualat amb el seu registre d’aquest curs a un mite de la porteria blanca: Iker Casillas. Juntament amb el madrileny, l’actual porter ‘merengue’ s’ha convertit en l’únic madridista que atura tres penals en una mateixa lliga des de fa 25 anys.