Novetats i clàssics, propostes interessants per a la diada del llibre

Novel·les, llibres de creixement personal o sexualitat i contes infantils, aquestes són les lectures que volem recomenar aquest dia de Sant Jordi.

Gratisography | Diari Catala
Foto: Gratisography

Dramaticles

Dramaticles | Diari Catala
Foto: Editorial Comanegra

Dramaticles’ és la col·lecció de textos dramatúrgics que l’Institut del Teatre i l’editorial Comanegra han editat de forma conjunta. Amb aquesta iniciativa es pretén fomentar que els lectors s’habituïn a aquest tipus d’obres i reactivar la seva edició en català. A la col·lecció es troben títols del actual panorama dramatúrgic català i també traduccions d’obres de l’estranger.

 

La catifa vermella. Dones en primera línia de la política institucional

Catifa Vermella | Diari Catala
Catifa Vermella – Editorial Trabucaire

La catifa vermella‘ Un llibre d’Edicions Trabucaire on 10 dones expliquen i analitzen la seva experiència en la política institucional.

“Elles són la meitat de la humanitat. Tanmateix per a l’exercici del poder polític, escassos són els països, els governs, les societats que els deixen una plaça igual que als homes”. Cita de l’editorial.

 

 

Nascudes per al plaer

Nascudes per al plaer | Diari Catala

L’escriptora, psicologa i cofundadora de l’Institut Gestalt de Barcelona, Mireia Darder, ens porta Nascudes per al plaer de l’editorial Comanegra, un llibre per aprendre ‘com gaudir del sexe sense demanar disculpes‘.

“Tenim un òrgan que només serveix per sentir, el clítoris, notem els orgasmes més llargs. Un estudi de Harvard diu que totes les dones som bisexuals, cosa lògica, la dona es reprodueix i com més estímuls tingui, més possibilitat que l’espècie es perpetuï”. Mireia Darder.

Foto: Nascudes per al plaer - Editorial Comanegra

Slow Fast Food

Slow Fast Food | Diari Catala
Slow Fast Food – Editorial Comanegra

L’escriptora, llicenciada en Psicopedagogia, postgraduada en Psicopatologia Clínica, Naturopata i Homeòpata amb un màster en Nutrició i Salut, Josefina Llargués ens porta el llibre Slow Fast Food, on trobem més de cent receptes vegetarianes i veganes de fàcil i ràpida elaboració, que l’autora ens proposa seguir perque el nostre organisme rebi els nutrients que necessitem per mantenir uns nivells adequats d’energia i vitalitat.

 

 

El caballero de la armadura oxidada

El Caballero de la armadura oxidada | Diari Catala

L’editorial Obelisco va editar aquest fantàstic llibre de l’escriptor Robert Fisher que ens porta a una experiència d’autoconeixement amb de lectura ‘El Caballero de la armadura oxidada‘ on coneixes és un camí gratificant de la mà d’aquesta obra mestra de la literatura contemporània.

L’editorial cita a l’escriptora Terry Gillian, “Quan arribis a l’ultima pàgina sabràs que la vida és bona, que ets amor, que ets meravellós”.

Foto: El Caballero de la armadura oxidada - Editorial Obelisco

Infantils

El gran llibre de les cuques

Foto: Editorial Juventud

Aquest llibre de l’Editorial Joventut és una simpàtica experiència per la canalla que li agrada la natura i conèixer el món dels insectes que ens envolta.

Així ens presenta l’editorial l’obra, ‘Com de lent pot anar uncargol? Les cuques tenen por a la foscor? Per què les formigues van en fila índia?’.

 Foto: Editorial Juventud

 

El viatge d’en Biel pèl de fletxa

Comanegra | Diari Catala
Foto: El viatje d’en Biel

L’editorial Comanegra ens porta ‘El viatge d’en Biel pèl de fletxa‘ un llibre amb il·lustracions molt especials que acompanyen al petit lector a endinsar-se seguir l’aventura de la curiositat del Biel.