“Reconciliació” en directe de Pablo Iglesias i Íñigo Errejón

0
Pablo Iglesias i Íñigo Errejón
EP: REINER WANDLER/PODEMOS

Els dos fundadors de Podemos mostren al programa El Hormiguero i via Twitter que, tot i les diferències, segueixen mantenint la seva relació

El Secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, va anar ahir al programa El Hormiguero, on una de les primeres preguntes que li van fer va ser sobre la seva relació amb el número dos, Íñigo Errejón. “Seguim jugant al futbol o al que faci falta, i segur que ens anirà molt bé”.

Des de Twitter, i mentre Iglesias estava al programa, es va voler confirmar aquesta bona relació amb bromes entre els dos.

El seu distanciament va venir després que es destituís al Secretari d’Organtizació, Sergio Pascual, que es va produir arrel de la dimissió en bloc de deu càrrecs de Podemos Madrid. Pablo Iglesias va voler deixar clar que la seva relació segueix sent bona i que “de vegades una discussió reforça i dóna maduresa”.

“L’amistat sempre ha estat fonamental” en la creació i desenvolupament del partit, si es té en compte que la formació morada va sorgir d’un grup d’amics, però segons li explicava Iglesias al presentador Pablo Motos, “hem muntat una cosa ja tan gran que això ha d’estar per sobre de l’amistat”, tot i que es conservi “més enllà” del partit.