La Generalitat ha lliurat 5 medalles d’honor a bombers del Parc de Rubí pels seus anys de servei 

Jordi Jané ha lliurat una felicitació a onze bombers que van participar en l’extinció d’un incendi en un habitatge a Rubi, en concret el que va afectar un pis del carrer Juan Ramón Jiménez i on van rescatar una persona que estava a punt de morir, ja que el foc havia calcinat més del 70% del pis, el passat mes de setembre.

Els bombers que han rebut aquesta felicitació són: Josep Boixadós, Antoni Plaià, Albert Lloret, Josep Serraclara, Jorge Matos, David Escoda, José Antonio Campos, David Pouget, Albert Calvillo, Ramon Gubianas i Pere Joaquim Espejo.

A més a més, el conseller ha lliurat cinc medalles d’honor per reconèixer la trajectòria dels bombers en funció dels anys que fa que són al cos. Les medalles pels bombers de Rubi han estat per: Antoni Candel; amb la medalla d’argent, per 25 anys de servei, a Manuel Pardo, i amb la medalla de bronze, per 20 anys de servei, a Josep Eduard Serraclara, Alejandro Maldonado i Emili Dalmau.

L’acte va succeir el passat divendres, on Jordi Jané va destacar la funció dels bombers i va dir: “per aquest esperit de solidaritat que demostren en totes les accions” i es va comprometre a modernitzar i a dotar el cos amb més recursos.