Recreen P.T. a Fallout 4

  0

  Un usuari de Fallout 4 a PlayStation 4 recrea la polèmica obra fallida de Konami i Hideo Kojima de manera magistral

  Fruit del trencament, l’any passat, de la relació professional entre Hideo Kojima i Konami, creador i desenvolupadora de la saga Metal Gear respectivament, un dels projectes més damnificats va ser P.T., el primer tast de la que anava a ser la nova producció de Hideo Kojima amb la col·laboració del cineasta Guillermo del Toro: el videojoc Silent Hills.

  Entre d’altres fets remarcables, un d’ells va ser la permanent eliminació de P.T. a la tenda digital de PlayStation 4, un fet que va ocasionar que aquells usuaris amb el joc instal·lat als seus sistemes esdevinguessin propietaris d’una petita joia impossible d’aconseguir des de llavors. Ara, sembla que un usuari ha decidit portar P.T. a Fallout 4 directament des de la seva consola mitjançant dues eines: la creació d’escenaris del joc i l’editor de video de PlayStation 4.

  PT
  Captura de P.T. a PlayStation 4 | Font: 3dmgame.com

  A través del vídeo sobre aquestes línies podem veure com aquest usuari ha dedicat una bona estona a recrear P.T. Fallout 4, amb detalls tan curiosos com la gravació de ràdio original del joc. P.T. basa la seva experiència en el terror psicològic amb una forta càrrega claustrofòbica, fent que el jugador tingui la sensació de tornar al mateix escenari una vegada rere altra.

  Per tal d’originar aquesta sensació, l’usuari ha dissenyat fins a 3 habitacions diferents i ha falsejat la continuïtat del clip mitjançant l’editor de vídeo de PlayStation 4. El resultat, com podeu veure, és més que sorprenent si tenim en compte les eines utilitzades, una consola i un videojoc.

  Des de desembre de 2015, Hideo Kojima va firmar amb Sony la creació del nou estudi Kojima Productions, un equip de treball on el creatiu japonès gaudeix de la llibertat que no va poder tenir amb Konami i amb el qual ha signat l’exclusivitat del seu primer títol per a la consola de Sony. Fa pocs dies, s’ha vist al japonès reunit amb Guillermo del Toro i també amb l’actor Norman Reedus, dos dels principals participants a P.T. i peces claus del fallit Silent Hills, engrandint el rumor d’una possible comunió de cara al prometedor pròxim videojoc de Kojima Productions.