Recuperen a la costa de Blanes un veler robat a Itàlia

0
Vaixell recuperat - Diari Catala
@mossocat

L’han recuperat a 200 metres de la costa de Blanes 

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local han recuperat a 200 metres de la costa de Blanes un veler que constava com a robat a Itàlia i en què no hi havia ningú a l’interior, ha informat aquest dissabte la policia catalana.

El 2 de desembre, la Policia Local va localitzar a la zona marítima de la platja de s’Abanell un veler fondejat i ha constatat que no hi havia ningú i que estava en mal estat i brut, i també van localitzar un permís nàutic a nom d’un italià.

La Policia Local va traspassar les diligències als Mossos, que van comprovar que el veler, de 12 metres i anb el nom ‘Panajuana‘, constava com a robat el 25 de novembre a Imperia (Itàlia), població molt pròxima a la frontera francesa.

La unitat aquàtica dels Mossos d’Esquadra va remolcar l’embarcació fins al port de Blanes, i va obrir una investigació per descobrir la ruta feta i els possibles autors del robatori.

Els Mossos, que ja han localitzat el legítim propietari del vaixell, estan fent gestions entre cossos policials europeus per retornar-l’hi.