Red Hot Chili Peppers anuncien les entrades per Barcelona

0
Foto: Red Hot Chili Peppers | EUROPA PRESS
Foto: Red Hot Chili Peppers | EUROPA PRESS

La banda publica que els tiquets es podran aconseguir a partir de l’1 de juny

Les entrades del concert dels Red Hot Chili Peppers‘ a Barcelona sortiran a la venda aquest dimecres 1 de juny i es podran adquirir a partir de les 10.00 hores, a través dels canals habituals.

Segons ha informat la promotora Doctor Music, el preu de les entrades per a Barcelona, el preu serà de 50, 60, 65 i 90 euros per a les entrades de seient reservat en grada, i 65 euros també per a pista. No estan les despeses de distribució incloses; a més, es podran adquirir un màxim 6 entrades per compra.

Alhora, ha recordat que està prohibida la revenda d’entrades i l’organització no es fa responsable de l’autenticitat de les entrades adquirides en qualsevol altre punt de venda no autoritzat. Així, amb cada entrada comprada pel concert de Barcelona s’inclourà un codi amb el qual, a partir del 17 de juny (data que es publica el seu nou àlbum), es podrà descarregar o aconseguir una còpia física de ‘The Getaway‘.

Els ‘Red Hot Chili Peppers‘ tornaran a Espanya la pròxima tardor, amb un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona l’1 d’octubre, passats cinc anys de la seva última actuació en directe a Espanya.

Aquest és l’onzè àlbum de la banda i com avançament al seu llançament van donar a conèixer el primer single, Dark Necessities, disponible en totes les plataformes digitals.

Red Hot Chili Peppers‘ és una de les bandes més d’èxit de la història del rock, amb Anthony Kiedis (veu), Flea (baix), Chad Smith (bateria) i Josh Klinghoffer (guitarra), ha venut més de 60 milions d’àlbums, incloent-hi cinc discos multiplatí.

El grup ha guanyat sis premis Grammy com ‘Millor Àlbum de Rock’ per Stadium Arcadium, ‘Millor Interpretació Rock’ per ‘Dani California‘, ‘Millor Cançó Rock’ per ‘Scar Tissue‘ i ‘Millor Interpretació d’Hard Rock Vocal’ per ‘Give It Away‘.