Corsair, a llançat la nova serie de refrigeració líquida Hydro Sèries HG10 N980 i N970, optimitzades per a GPUs d’última generació.

Corsair ha llançat el seu Hydro Sèries HG10 actualitzat per a les GPUs d’última generació de Nvidia, que permet adaptar un sistema de refrigeració liquida de CPU, la a una gran varietat de targetes gràfiques, cosa molt útil en cas que volguéssim substituir el sistema de refrigeració de la nostra CPU i li vulguem donar una segona vida millorant el sistema de refrigeració de la GPU.

El Corsair Hydro Sèries HG10 es compon d’una peça d’alumini que es posiciona sobre el PCB amb contacte directe amb el VRM i la memòria de la gràfica, deixant l’espai just per connectar el bloc de la refrigeració líquida sobre de la GPU mentre que es posiciona un ventilador a un altre extrem de la gràfica.

La Hydro Sèries HG10 N980 serà compatible amb les Nvidia GeForce GTX Titan X, GTX 980 Tu i GTX 980; i la Hydro Sèries HG10 N970 té com a objectiu funcionar amb la GeForce GTX 970 i el preu de les dues solucions és de 39.99 euros.