Refrigeració líquida de pc GamerStorm Captain 240

  0
  Refrigeració líquida de pc GamerStorm Captain 240

  Refrigeració líquida de pc GamerStorm Captain 240

  DeepCool ha anunciat el llançament d’una nova versió del seu dissipador de refrigeració líquida de pc tot en un GamerStorm Captain 240.

  Ara amb un esquema de color blanc per conjuntar amb l’estètica dels sistemes d’usuaris que han decidit optar per aquest color. Les característiques, a excepció dels ventiladors, romanen iguals que el model original.

  La sèrie Captain de DeepCool compta amb un interessant disseny de refrigeració líquida de pc patentat per la marca al qual han anomenat SS (Secció Separada o separated section), que com el seu nom suggereix separa la base de la bomba en el bloc d’aigua de la CPU, connectant ambdues mitjançant un tub transparent que permet veure el flux del líquid refrigerant del seu interior. No obstant això, en aquest nou model aquest tub és tan sols translúcid i de color negre, així que no permet veure el líquid en el seu interior tret que li apuntem amb una llum directa. No sabem per què ha pres DeepCool aquesta decisió però així és. Això sí, la il·luminació LED “biònica” de la bomba ha estat també canviada a color blanc (substituint al vermell habitual).

  De moment aquesta estètica només ha estat aplicada al model de 240 mm, que utilitza el mateix radiador amb gran densitat d’aletes d’alumini i base de coure que la versió normal incloent el color negre. Els tubs flexibles també continuen sent d’aquest color, però el que sí que han canviat són els dos ventiladors que s’inclouen de sèrie, canviant-los per una variació amb el marc negre i les aletes blanques. Pel que fa a funcionalitat sí que són iguals, especialment optimitzats per radiadors amb una gran pressió estàtica i amb funció PWM, funcionant a una velocitat que va des de les 600 fins a les 2200 RPM.

  En principi aquesta nova versió de refrigeració líquida de pc DeepCool GamerStorm Captain 240 en color blanc, estarà disponible en botigues abans de final de mes a un preu de 105.99 euros. De moment es desconeix si el fabricant oferirà els models 120 i 360 en aquest esquema de colors.