Idees de que regalar a les mares més culturals

Arriba el ‘Dia de la Mare‘ i no totes volen una colònia o un peluix. Ara us proposem un seguit d’idees per regalar a les mares més culturals, les ments inquietes de casa que no volen qualsevol souvenir per celebrar aquesta jornada tan especial.

Rutes per Barcelona

Raval Cultura | Diari Catala
Foto: Raval cultura

Moltes empreses i centres culturals ofereixen rutes per Barcelona, algunes gratuïtes i altres pagant. A la web del Raval Cultura podràs trobar algunes de franc.

Si vols rutes temátiques, moltes webs tenen informació i ofertes interessants com rutes de por per les mares més atrevides.

Una maratò de cine

Fiesta del cine | Diari Catala
fiestadelcine.com

Aprofitant la ‘Festa del cine‘ (9, 10 i 11 de maig), una idea original és regalar una marató de cinema, que al preu reduït de 2,90 €, és una proposta assequible.

La setmana de la festa s’estrenen alguns títols interessants com ‘El Olivo‘, ‘La venganza de Jane‘, ‘Mayo de 1940‘ o ‘Freeheld‘ entre d’altres.

 

Una entrada de cinema per aquest cap de setmana

O si no voleu esperar, podeu veure el mateix diumenge una pel·lícula molt idònia per aquest dia, ‘Feliç dia de la Mare‘ de Gary Marshall.

Sinopsis

Pocs dies abans del dia de la Mare, els protagonistes hauran de decidir com celebrar-ho. Uns potser trobaran l’amor, altres el retrobaran o simplement no tenen cap amor al costat. Un reflex de com són i viuen les diferents mares del món.

L’estrena de la pel·lícula es farà simultàniament amb Estats Units i coincidirà amb el dia de la Mare.

Un llibre

Ediciones Obelisco | Diari Catala
Ediciones Obelisco

De llibres hi ha de molts tipus, i quan regales un estàs regalant un moment de tranquil·litat per gaudir de la lectura i relaxar-se.

Les lectures d’autoconeixement són una bona manera de regalar una estona per reflexionar i trobar-se a ella mateixa. ‘La Princesa que creia en los cuentos de Hadas o el ‘Caballero de la Armadura Oxidada‘, són llibres de creixement emocional molt macos de llegir.

 

 

Un disc de música

Segons la mare i el tipus de música que li agradi pot ser un bon regal. Qualsevol moment es bo per escoltar música i relaxar-se. Aquí us deixem aquesta cançó de la Rozalen.