‘Regresión’, pel·lícula més taquillera

0
en un cap de setmana en el qual set produccions espanyoles s'han situat entre les 20 pel·lícules més vistes
Foto: EUROPA PRESS

Regresión de Alejandro Amenábar lider de taquilla

en un cap de setmana en el qual set produccions espanyoles s'han situat entre les 20 pel·lícules més vistes
Foto: EUROPA PRESS

La pel·lícula de Alejandro Amenábar ‘Regresión’ lidera el rànquing de taquilla en la seva estrena, en un cap de setmana en el qual set produccions espanyoles s’han situat entre les 20 pel·lícules més vistes i sumen el 58% de la recaptació, segons dades recollides per Europa Press de Rentrank.

Per la seva banda, ‘Everest’ ha superat els 0,6 milions d’euros tot i que torna a la segona posició després de liderar aquesta classificació la setmana passada. Mentrestant, la cinta d’animació ‘Atrapa la bandera’, dirigida per Enrique Gato (‘Les aventures de Tadeo Jones’), repeteix recaptació (0,6 milions d’euros).

[quote]Un cap de setmana en el qual set produccions espanyoles s’han situat entre les 20 pel·lícules més vistes i sumen el 58% de la recaptació[/quote]

Alejandro Amenabar ja ens té acostumats a liderar la taquilla dels cinemes, director de cinema, guionista i compositor de 43 anys hispà-xilè, de pare xilè i mare espanyola, guanyador de nou premis Goya i un Óscar, escriptor dels guions de les seves pel·lícules i compositor de gairebé totes les bandes sonores d’aquestes. Ha sigut sempre un personatge públic de gran èxit però discret, va ser el 2004 quan amb motiu de l’estrena de “Mar endins” va confessar públicament la seva homosexualitat, confessió que va donar peu a què fos portada de revistes com Zero o Shangay. Després d’això ens va portar “Àgora” el 2009  i ara torna amb “Regressió”.

Sinopsi

La jove Àngela (Emma Watson) acusa al seu pare John Gray (David Dencik) de cometre un crim brutal. El detectiu Bruce Kenner (Ethan Hawke) investigarà el cas de la noia però tot farà un gir inesperat amb una confessió que requerirà l’ajuda d’un psicòleg, el Dr. Raines (David Thewlis), que farà reviure els seus records i amb això sortirà a la llum una conspiració.

Cartell de la pel.lícula
Cartell Regresión