La biblioteca municipal organitza un concurs literari pels amants de la literatura

Ets un amant de l’escriptura i, a més, ets de Rubí? Se’t dóna bé Internet? Doncs estàs d’enhorabona si has respost afirmativament aquestes dues preguntes. I és que per primer cop, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha organitzat la primera edició del ‘Concurs en línia de relats col·lectius‘.

Els rubinencs i rubinenques podran presentar els seus textos literaris, via digital, en un termini específic (del 29 d’abril i el 23 de maig). On et pots apuntar? A la web www.rubi.cat/biblioteca. Els candidats han de tenir, com a mínim, l’edat de 15 anys i les trames hauran de presentar a personatges o racons de la ciutat destacables.

Com es farà el relat col·lectiu? Hi competiran dos escrits, que partiran d’un inici idèntic creat per l’escriptor professional Pau Joan Hernández. Després la història s’anirà desenvolupant amb la col·laboració dels participants. L’únic element indispensable és que hi hagi un personatge protagonista que hagi de veure amb el bosc de Can’Oriol de Rubí.

Aquest concurs està organitzat amb Quatre Ratlles, empresa especialitzada en relats col·lectius virtuals. Els guanyadors del certamen, seran tots els seleccionats pel relat col·lectiu i podran gaudir d’entrades dobles per al Teatre Municipal La Sala i del paquet prèmium de l’escola d’escriptura Laboratori de Lletres.