Un Renault 5 Turbo 2 per al dia a dia

0

El francès Christophe Guerin, de 46 anys, va complir el seu somni en comprar-se un Renault 5 Turbo 2

Diuen que de somnis també es viu. Paulo Coelho va dir: La possibilitat de realitzar un somni és el que fa que la vida sigui interessant. Això és el que ha motivat Cristophe Guerin, un francès que es va enamorar del Renault 5 Turbo 2 quan tenia 18 anys i es va fer amb un anys més tard. Malgrat la dificultat de la seva conducció, aquest apassionat l’utilitza diàriament i el cuida com si fos una persona. Acabat en color vermell i radical com el que més, podeu veure el seu ‘estimadíssim’ Renault 5 Turbo 2 en el vídeo.

Aquest model en concret es va llançar al 1983 i seguia a la perfecció la línia del Renault 5 Turbo. La versió del protagonista del vídeo data del 1984. Com comenta Cristophe durant el vídeo, el seu pare va treballar a la fàbrica que Renault té prop del circuit de Le Mans i d’allà va sorgir la seva passió per la marca. Al 1980 va tenir l’oportunitat de provar un R5 Turbo directe de fàbrica i va ser quan va sorgir l’amor. Anys més tard, la seva afició pels ral·lis i la mecànica el van portar a preparar cotxes per a les competicions, unes carreres repletes de participants amb R5 Turbos. Recorda quan les normatives de seguretat van prohibir la participació d’aquest tipus de cotxe, estaven millor valorats els models de tracció quatre amb motors d’injecció. Va ser llavors, al 2012 quan en un pàrquing situat al costat del seu treball va trobar un Super 5 GT Turbo perfectament restaurat i al seu costat, un R5 Turbo 2 aparcat. “Necessito un” li va comentar a l’encarregat del pàrquing, “i assegura’t que sigui vermell”. A partir de llavors ja és història.

El vídeo penjat al canal de Petrolicious mostra un propietari realment orgullós. Per a aquells que somiem amb posar-nos al volant d’un altre R5 Turbo, el seu so és pura màgia.