El renovat Renault Koleos arriba amb una imatge més sofisticada

Ja el veníem anunciant fa uns dies, fins i tot us vam avançar una imatge del seu morro, però ara ja el tenim aquí oficialment. La marca francesa va començar una necessitada renovació de la seva gamma SUV; per a això va presentar fa mesos el Renault Kadjar i ara, des del Saló de Pequín, presenta el renovat Renault Koleos amb una imatge més fresca (semblant al Talisman i Megane), més gran i més enfocat per a Europa. I tot això a partir de principis del 2017 a tot el món.

Renault Koleos, de petit a gran d'un salt | Diari Català
Interior

Renault va pensar en el Kadjar com el seu SUV generalista, el seu Qashqai particular, però amb el nou Koleos vol anar un pas més enllà. La seva estètica, amb uns trets molt Talisman gràcies a una creació paral·lela en mans del mateix grup de dissenyadors, aporta certa distinció i categoria. Les òptiques o la graella són de la mateixa fórmula que empra la marca en els seus últims models, però aquest Renault Koleos arriba amb una altura lliure al terra d’uns 213 mil·límetres, així com uns angles d’atac i sortida de 19 i 26 graus respectivament. Amb això, la seva longitud total és de 4,67 metres, sent gairebé igual que la del Nissan X-Trail.

Arribarà amb llandes de 19 polzades, barres d’alumini en el sostre, proteccions de plàstic en els baixos, cinc places, un gran espai interior segons la marca i un maleter amb una capacitat de 624 litres.

Renault Koleos, de petit a gran d'un salt | Diari Català
Salt qualitatiu

Encara no es coneixen les motoritzacions concretes del renovat Renault Koleos, però sabem que es comercialitzarà amb dos propulsors dièsel i dos més de gasolina, tots ells situats entre els 130 i 175 CV de potència. Estarà disponible amb caixa de canvis manual o automàtica, així com amb tracció davantera o total.

La seva comercialització serà mundial i es fabricarà a la planta de Renault a Corea del Sud, així com en la de Xina, encara que aquesta última serà només enfocada per al mercat xinès.