La marca ha publicat la primera fotografia del seu SUV gran, el Renault Koleos 2017 que es presentarà al Saló de Pequín

Amb el llançament del nou SUV, Renault pretén completar la gamma amb el germà gran de la família. Aquest nou Renault Koleos s’estableix en el segment D dels Sport Utility Vehicles i arriba amb una estètica renovada. Fa amb prou feines uns dies la marca llançava un teaser que avançava només la línia dels seus grups òptics, però ara podem estudiar, detingudament, la seva figura. Ara per ara reconeixem que la seva estètica manté la coherència respecte als nous models de la marca francesa. La graella juntament amb els grups òptics davanters recorda descaradament al nou Talisman o fins i tot el monovolum Espace. També es poden intuir uns passos de roda marcats, cromats i amb plàstic negre per accentuar el seu caràcter tot camí, igual que les barres cromades del sostre. L’altura respecte al terra sembla notable però haurem d’esperar a veure les dades que dóna la marca.

Aquest nou crossover comparteix plataforma (CMF-CD) amb Nissan (que munta el X-Trail) gràcies a l’aliança que uneix a tots dos fabricants i que té com a objectiu principal aconseguir el millor de cadascun. Si la dinàmica a seguir és la del Espace, pot ser que els propulsors també siguin els mateixos. En aquest cas oferiria el 1.6 dCi de 130 CV o dCi TwinTurbo de 160 CV de potència i el gasolina 1.6 TCe de 200 CV. El Talisman comptava amb la transmissió automàtica de doble embragatge EDC de set velocitats així que veurem si la munta també el Renault Koleos 2017.

El proper 25 d’abril de 2016, en el Saló de Pequín, Carlos Ghosn, President-Director General del Grup Renault, serà l’encarregat de presentar davant al món el nou Renault Koleos. Tal com planteja la pròpia marca, “amb el Nou KOLEOS, Renault continua la seva ofensiva de productes, en un any 2016 rècord, en el qual llançarà 10 nous models als diferents mercats internacionals”. De moment, us deixem amb la primera imatge que ha volgut filtrar Renault.