El nou Renault Megane Sport Tourer serà presentat durant el Saló de Ginebra

La marca francesa presentarà al Saló de l’Automòbil de Ginebra d’aquest any que se celebra a partir del 1 de març, el nou Renault Megane Sport Tourer (en la seva versió GT), la variant familiar del compacte francès.

Aquest model Break, derivat del Megane i íntegrament nou, es caracteritza per un disseny elegant i amb certa personalitat esportiva. Incorpora un alt nivell de modularitat, molt intuïtiva, i un maleter amb ampli espai de càrrega per a tota la família. Així mateix, és fàcilment configurable i, segons la marca del rombe, compta amb el major amplada del seu segment.

El disseny de nou Renault Megane Sport Tourer reuneix dinamisme i elegància, integrant la signatura lluminosa distintiva en forma de C en els fars davanters, i incloent detalls cromats en les finestres i els muntants. També incorpora barres de sostre en alumini anoditzat en acabat mate (Dark Metall en la versió GT).

Renault Megane Sport Tourer, el francés familiar | Diari Català
Nou Renault Megane Spot Tourer

La versió Renault Megane Sport Tourer GT hereta els gens de Renault Sport i està dissenyat per transmetre més sensació d’esportivitat amb elements com la presa d’aire eixamplada, la calandra en niu d’abella i el para-xocs específic. A la part posterior, arriba equipat amb tub d’escapament cromat i un difusor per reforçar el seu look esportiu.

Així mateix, i segons adverteix la marca francesa, és el primer model familiar del segment C a incorporar la tecnologia 4Control, que ha estat objecte d’una posada a punt específica amb l’objectiu d’aportar un millor dinamisme i precisió sobre carreteres sinuoses. A més, el 4Control pot assegurar una agilitat i maniobrabilitat més practicables per un Break en un entorn més urbà.