El porter andalús es vincula al Girona per les pròximes dues temporades amb l’empresa de fer oblidar Isaac Becerra

René Román es converteix en futbolista del Girona FC pels pròxims dos anys; i, de retruc, en el tercer fitxatge del Girona de cara a la pròxima temporada després de les incorporacions de Portu i Ramalho.

El porter andalús, a més, arriba amb la meta de fer oblidar Isaac Becerra, futbolista que ara fa uns dies va anunciar el seu fitxatge pel Real Valladolid. René, nascut a El Bosque (Cádiz) el desembre de 1983, és un porter que va començar la seva trajectòria futbolística en clubs de la seva terra com l’Arcos i el Portuense.

La temporada 2007-2008 va fitxar pel Betis, club en el qual va jugar amb el filial fins a l’any 2009, moment en el qual feia les maletes i signava amb la Unión Estepona. La trajectòria del nou porter blanc-i-vermell va continuar en equips com el Cacereño, Cartagena, Baracaldo, Jaén i Llagostera, última formació en la qual ha militat.

El porter, un cop anunciada la seva arriba a Girona, va acomiadar-se del Llagostera i dels seus afeccionats amb una emotiva carta publicada a les xarxes socials: