‘Rent El Musical’ en català a Barcelona

0

Torna a Barcelona ‘Rent El Musical’ en el 20 aniversari de la seva estrena a Nova York

RENT EL MUSICAL | Diari Català
Foto: RENT EL MUSICAL- AGATACASANOVAS

Rent El Musical‘ tornarà dimarts que ve a Barcelona coincidint amb el 20 aniversari de la seva estrena a Nova York (Estats Units), en la versió catalana dirigida per Daniel Anglés que podrà veure’s al Casino Aliança de Poble Nou.

Segons ha informat l’organització en un comunicat, l’espectacle està produït per Javier Pérez-Tenessa, i protagonitzat per Nil Bofill, Víctor Arbelo, Mireia Orrit, Xavi Navarro, Albert Bolea, Anna Herevia, Queralt Albinyana, Roger Berruezo, Oriol Burés, Jana Gómez, Víctor Gómez, Edgar Martínez, Lucía Torres i Ivan Valero.

De fet, Anglés va ser protagonista de la versió castellana del musical quan va arribar al Teatre Principal de Barcelona l’octubre del 1999.

El musical el va crear Jonathan Larson, que va morir la nit abans de la primer funció, sense saber que aquest espectacle arribaria als cinc milions d’espectadors a tot el món en 20 anys.

El musical explica la història de persones perdudes en el seu temps que intenten sobreviure en una societat que els dóna l’esquena contínuament, i parla sobre l’amistat, la vida i la mort.