nadó
Foto: Youtube

La Guàrdia Civil d’Alacant ha rescatat a Sant Joan un nadó de 9 mesos que es trobava inconscient a l’interior d’un turisme després que el seu pare marxés a comprar.

El succés, segons la Comandància, s’ha produït aquest dimecres entorn de les 15.00 hores. Pel que sembla, el pare del menor estava comprant al supermercat acompanyat del seu fill de 3 anys i ha deixat al pàrquing un nadó de 9 mesos. Uns ciutadans han alertat la patrulla de la Guàrdia Civil que es trobava vigilant els voltants de la zona comercial, als voltants del nacional 332, a l’altura del quilòmetre 113.

La patrulla s’ha dirigit fins al vehicle i ha comprovat que el nadó es trobava en estat d’inconsciència assegut en una cadireta per a nadons en la part del darrere i han trencat el vidre per poder accedir fins a ell. Li han donat aigua i ha reaccionat als estímuls dels agents mentre arribava una ambulància.

Quan el pare del menor ha sortit del supermercat s’ha sorprès en veure una patrulla mirant el seu vehicle i “la reacció ha estat tranquil·la”, negant-se que els serveis sanitaris traslladessin al nadó fins a l’Hospital.

El menor, que ha estat assistit per personal mèdic al lloc, es troba en bon estat. La Guàrdia Civil està investigant la possible implicació del pare a la comissió d’un delicte penal. Es tracta d’un home de 33 anys, de nacionalitat alemanya, resident al seu país d’origen i que es troba de vacances amb la seva dona i els seus 3 fills en un càmping de la província.