És el somni de tot aquell que vol ser immortal, tenir el  cervell humà dins d’un robot, després que el cos humà deixi de funcionar, migrant així la seva consciència, intel·ligència i records

Ressuscitar el cervell humà dins d'un robot | Diari CatalàEn això estan treballant en HUMAI, una companyia australiana que està treballant de moment a la part de software, aplicacions que durant anys analitzarien el comportament dels seus clients perquè, en el futur, ajudin en la construcció del  projecte per ressuscitar el cervell humà dins d’un robot.

Des d’una perspectiva purament biològica té interès perquè suposa la conservació del nostre cervell gràcies a la criogenització, que quedarà a l’espera de poder ser reimplantat en un cos biònic quan l’estat cientificotecnològic de l’època ho permeti.

ja estan treballant en nombroses aplicacions que gravin la major quantitat possible de dades en relació al que som, és a dir, com actuem, com parlem i com ens relacionem, perquè aquests puguin ser carregats en el nostre nou cos.

Ressuscitar el cervell humà dins d'un robot | Diari CatalàSí, plantegen una mena de Ghost in the Shell que ens ha deixat molt sorpresos, però la veritat és que resulta una proposta tan increïble que realment ens agradaria veure materialitzada algun dia, ja que tal com diu el fundador de Humai convertiria la mort en alguna cosa opcional.

Tenen previst tenir el primer trasplant cervell humà dins d’un robot (humà-robot) d’aquí a 30 anys, ja que la tecnologia capaç de migrar la consciència amb un implant de cervell i algunes aplicacions està avançant bastant ràpidament. Faran servir nanotecnologia per tenir sempre el cervell en bon estat, reconstruint cèl·lules i garantint que la part orgànica mai mori un cop implantada, encara que, és clar, no expliquen com ho faran.

Per descomptat, de moment només són promeses buides, no hi ha base científica que pugui garantir una cosa així. De fet en l’empresa només són quatre persones, i el fundador no és científic, pel que sembla que simplement estan treballant a la base del programari amb l’esperança que la medicina, biologia, química i altres ciències siguin capaços d’evolucionar prou per a garantir l’èxit de la seva idea.