Resum del Nintendo Direct (12/11/15)

  0

  Més contingut per a títols coneguts, nous amiibo i alguna petita sorpresa condensen el resum del Nintendo Direct d’ahir nit

  Gairebé sis mesos després de l’última retransmissió, Nintendo torna a la càrrega amb un vídeo de 45 minuts on exposa totes les novetats, a curt i mig termini, que rebran els usuaris de Wii U i Nintendo 3DS. Com que n’hi ha per a tots els gustos, ho sintetitzem amb aquest resum del Nintendo Direct.

  Per començar, la filtració de la remasterització en alta definició de The Legend of Zelda: Twilight Princess va ser verídica, tal com ho demostra Nintendo esvaint tot dubte al ser el primer joc que presenta. Tot i ser una entrega que desperta certa disparitat d’opinions al respecte, serà un joc de la saga Zelda que veurà la llum per a les tres darreres plataformes de saló de Nintendo: va tancar el cicle de GameCube, va estrenar-ne el de Wii i ara arriba en HD per Wii U el proper 4 de març. Pel que fa al nou Zelda, 2016 serà finalment l’any que veurà la llum. 

  Els títols ja coneguts ocupen el següent apartat del resum del Nintendo Direct. Mario & Luigi: Paper Jam arriba el 4 de desembre amb un sistema de cartes compatible amb els amiibo. Splatoon i Mario Maker, dos dels grans videojocs de l’any de Wii U, reben nous escenaris i una aplicació mòbil de búsqueda de pantalles respectivament. Xenoblade Chronicles X, la gran estrena europea de Wii U de cara al nadal, arriba amb un nou tràiler.

  Nintendo 3DS, la protagonista

  Nintendo també ha cedit espai per al desenvolupament independent amb diversos títols entre els quals destaca Fast Racing Neo, un videojoc de carreres futurista semblant a Wipeout. Els mítics Pokémon també han rebut protagonisme amb nous títols i l’anunci que els tres primers videojocs arribaran a la eShop de Nintendo 3DS.

  Seguint amb la consola portàtil, que no mostra signes de debilitat tot i apropar-se als 5 anys d’edat, Final Fantasy Explorers serà el primer RPG de la coneguda franquícia de rol que arriba a Nintendo 3DS, el 29 de gener. També comptarà amb la setena i la vuitena entrega numerada de la saga Dragon Quest, sense data encara. Tampoc es coneix la de l’esperat Bravely Second, la seqüel·la de Bravely Default, un joc que ha despertat molta simpatia entre els amants dels RPG clàssics.

  Tancant amb l’estratègia, Fire Emblem Fates també s’ha deixat veure. El títol de Nintendo 3DS arribarà amb 2 versions independents que exposaran diferents arcs argumentals de la història, de la qual s’ha deixat veure el tercer camí que la completarà: Revelació. El gran anunci per Wii U és la data d’estrena de Star Fox Zero, un títol que arribarà durant el mes d’abril de 2016. Tancant amb el resum del Nintendo Direct, els usuaris de Super Smash Bros. Wii U/3DS rebran a un nou i carismàtic lluitador: Cloud Strife de Final Fantasy VII. El joc també comptarà amb un Nintendo Direct especial aquest desembre. A continuació, el programa sencer.