El retorn del pitjor Sergio Ramos - Diari Català
Les repetides absències per lesió estan impedint al defensa tenir continuitat amb el Real Madrid | FOTO: Europa Press

El duel contra el RCD Espanyol ha portat el retorn a la convocatòria de Sergio Ramos en un curs on el central sevillà no està rendint al seu millor nivell

Tres setmanes després del seu darrer partit amb el Real Madrid Sergio Ramos tornarà a trepitjar la gespa del Santiago Bernabéu per al compromís que enfrontarà al seu equip amb el RCD Espanyol. La temporada 2015/2016 no esta essent la millor per al central sevillà i és que el seu rendiment ha baixat notablement a causa d’una sèrie de lesions que li impedeixen tenir continuïtat.

Una lesió a l’espatlla, unes molèsties al peu i uns problemes al soli són les culpables de que Sergio Ramos no hagi jugat en 14 dels 28 partits que el Real Madrid ha disputat aquesta campanya en totes les competicions. Especialment preocupant ha estat la primera, de la qual s’ha ressentit en diverses ocasions i que va estar a punt de fer-lo passar pel quiròfan. Finalment, el de Camas va decidir aplaçar una possible operació i tot i les recaigudes sembla que aquesta opció no es dura a terme si no és a final de la present temporada.

Als seus problemes físics es van afegir els dubtes que afectaven a la plantilla sota la direcció de Rafa Benítez i que van acabar amb la destitució del tècnic madrileny. Especialment assenyalat va quedar el central, que aquest curs encara no ha aconseguit liderar una defensa que està lluny d’exhibir la solidesa necessària per afrontar les exigències del Real Madrid, obligat a lluitar per tots els títols any rere any.

Així, amb el defensa sevillà a l’onze el conjunt madrileny ha sumat set triomfs, quatre empats i tres derrotes, perdent així 17 punts dels 42 que ha disputat, mentre que en la seva absència ha aconseguit 12 victòries i dos empats. Amb aquesta perspectiva arriba el central al seu duel contra el RCD Espanyol, confiat en millorar les estadístiques i començar a progressar de la mà del seu nou entrenador.