Reunió de clàssics a l’Esperit de Montjuïc

0
Esperit de Montjuïc

Del 17 al 19 d’abril el Circuit de Catalunya acull l’esdeveniment de motor revival més important del sud d’Europa.

Esperit de Montjuïc

Ahir dijous dia 9 d’abril es va presentar la cinquena edició de l’Esperit de Montjuïc, l’esdeveniment històric i popular que reunirà un gran nombre de vehicles clàssics al Circuit de Catalunya i que es celebrarà del 17 al 19 d’abril.

Si voleu agafar la màquina del temps i viatjar cap al passat, l’Esperit de Montjuïc és la vostra millor opció. El Circuit de Catalunya s’omplirà de vehicles clàssics que ompliran de nostàlgia a tots aquells amants del motor. I tot això en un present on l’àmbit del motor ha canviat molt, però el passat mai s’oblida i, per això, aquesta mescla entre l’ahir i l’avui resulta perfecte.

L’esdeveniment compleix un lustre i ho fa sent el revival més destacat del sud d’Europa, fet que ho ha aconseguit no només reunint un gran nombre de vehicles, sinó també per ser una festa familiar repleta d’activitats per grans i petits.

esperit-de-montjuic-1

Aquest any serà un any històric ja que el dia 17 d’abril s’aconseguirà el “Record Guinness” amb la major reunió i desfilada de monoplaces de F1 de tots els temps, la qual intentarà superar els 70 vehicles, una imatge que pot ser senzillament espectacular. A més a més i com ja és habitual a les anteriors edicions, el dissabte i diumenge es celebren els Gran Premi Esperit de Montjuïc on correran diversos monoplaces històrics de F1 i altres competicions. Serà el moment de veure en acció màquines que pilotaven gloriosos pilots com Nicky Lauda, Jackie Stewart, Emerson Fittipaldi, entre d’altres.

A la zona de pàdoc el públic podrà gaudir amb l’exposició dels diferents vehicles. En aquest apartat destaca la mostra de tots els Concept Car que Seat, marca catalana, ha anat presentant pel diversos salons durant els últims anys. També hi haurà el concurs “Art en moviment” on es premiarà el millor cotxe a partir de diferents col·leccions, així com la presència de “House Of Cars”, coneguts pel programa de televisió. Hi haurà els cotxes de Tintin, el Circ vintage, atraccions pels petits de la família i altres activitats per a tots.

Si us agrada el motor, us apassionen els clàssics i voleu passar un cap de setmana d’emocions, no feu plans, del 17 al 19 d’abril tots a l’Esperit de Montjuïc. Nosaltres hi serem per explicar-t’ho!

Per més informació: www.espiritudemontjuic.com