Reunió independentista al Parlament

0
Anna gabriel al parlament - diari Català
Anna Gabriel al Parlament

JxSí i la CUP es reuneixen a la Generalitat per intentar desencallar la investidura

Els diputats de la CUP Anna Gabriel i Benet Salellas mantindran aquesta tarda una reunió a la Generalitat per intentar desencallar el debat d’investidura, han informat a Europa Press fonts de la negociació.

Segons ha avançat el País, els dos diputats han entrat al Palau per reunir-se amb membres del Govern, després que dimarts a la primera votació del debat d’investidura el president en funcions, Artur Mas, no aconseguís els avals necessaris per ser reelegit.

La reunió es produirà a poques hores de la segona votació del debat d’investidura i poc després que el president del grup parlamentari de la CUP, Antonio Baños, reiterés que no faran Mas president amb els seus vots.

La sessió de dijous començarà a les 10.00 hores amb el segon debat i la segona votació d’investidura de Mas, i, en acabar, està convocada una reunió de la Mesa del Parlament.

Després, una Junta de Portaveus que fixarà l’ordre del dia del pròxim ple, previst per a la setmana que ve, en què cal debatre el decret sobre el registre de parelles estables.