Reus es vesteix de gala per celebrar l’ascens - Diari Catala
Reus es va tenyir de roig-i-negre amb una festa per l'ascens | Foto: Xavi Guix (CF Reus Deportiu)

El Reus Deportiu comparteix amb la seva afició l’històric ascens a Segona Divisió amb una rua pels carrers de la ciutat i un acte al balcó de l’Ajuntament

Després de l’ascens materialitzat aquest diumenge contra el Racing de Santander, Reus va explotar en alegria per la primera presència a la Segona Divisió A en tota la història del club. Els membres de l’equip van realitzar aquest dijous una rua pels carrers de la ciutat en un autobús descapotable, començant amb una ofrena a la verge al santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia i recorrent el centre del municipi fins a l’Ajuntament, on es va compartir la fita amb els aficionats.

La festa va transcórrer entre cants, agraïments i celebracions, i va tenir el seu punt més alt amb el parlament des del balcó de l’Ajuntament, on jugadors, tècnics i directius es van deixar portar per l’eufòria i van protagonitzar nombroses anècdotes per al record. Natxo González, tècnic roig-i-negre, va ser l’encarregat d’avisar els seguidors que es “cordessin els cinturons”, ja que “l’any que ve ens esperen grans emocions”.

I les emocions podrien no haver d’esperar fins la temporada que ve, ja que aquest diumenge el Reus disputarà l’anada del playoff de campions que l’enfrontarà a l’UCAM Murcia, eliminatòria que decidirà al campió absolut de la Segona Divisió B. Amb l’ascens a la categoria de plata ja certificat, el conjunt tarragoní encara podria engrandir una mica més la seva història.