L’entitat tarragonina, amb 106 anys de vida, competirà per primera vegada a la Segona Divisió A

Ara fa un any, el CF Reus Deportiu es quedava a les portes de competir a la Liga Adelante després de caure en l’eliminatòria del playoff d’ascens davant el Racing Club de Ferrol. Els de Natxo González van caure (1-0) a A Malata, i en la tornada només van poder empatar (1-1). El Reus va quedar-se a les portes, però va aprendre dels errors.

Un any després, el Reus pot dir amb el cap ben alt que és equip de la Segona Divisió A. Una excelsa temporada els permetia proclamar-se campions del Grup III de la Segona Divisió B en l’última jornada, després que el filial del Villarreal encapçalés la taula classificatòria durant bona part de la temporada. Aconseguir la primera posició, a més, els concedia l’oportunitat de jugar-se l’ascens a dos partits davant el Racing de Santander.

 

Per la via ràpida

Malgrat que el sorteig depararia un encreuament davant un històric del futbol espanyol, els reusencs no s’arronsarien i anirien per feina. En el partit d’anada s’imposaven de manera contundent (0-3) a El Sardinero, resultat que els permetria afrontar amb confiança i ambient de festivitat el duel de tornada.

Els de Natxo González no fallarien, regalarien una victòria davant la seva afició (1-0) amb la qual celebrarien per primera vegada en la seva història l’ascens a la Segona Divisió A.