Als seus 40 anys, l’exfutbolista Beckham el famós més atractiu del 2015 segons la Revista ‘People

Ni Chris Pratt, ni Matt Damon, ni Idris Elba, ni tampoc l’atractiu Matt Bomer o l’enigmàtic Michael Fassbender. L’home més sexi del món no és actor, encara que aquest any hagi fet els seus primers passos a la gran pantalla, sinó exfutbolista.

És David Beckham el famós més atractiu, segons ‘People’ que ara exerceix de model i es dedica a la publicitat i a la seva família. “És un gran honor. I estic molt content d’acceptar-lo”, ha dit l’exjugador de 40 anys, protagonista de la portada i l’entrevista interior de la prestigiosa publicació.

No obstant això, el símbol sexual britànic durant gairebé dues dècades s’ha mostrat modest en aquest sentit. “Mai he sentit que jo sigui atractiu, una persona sexi. Vull dir que m’agrada portar roba bonica i agradable, vestits i veure’m i sentir-me bé, però mai he pensat en mi en aquest sentit”, ha admès el marit de Victoria Beckham, que està encantada amb el títol que ha obtingut el pare dels seus quatre fills.

“Espero que ella se senti d’aquesta manera amb mi sempre i de totes les maneres”, ha explicat l’exesportista, tot i que ha rebut de part de la dissenyadora un escarit “felicitats”.

Més divertida ha estat la reacció dels seus fills, que li van preguntat si haver estat triat l’home més sexi del món anava totalment de debò, sobretot el primogènit. “Estàs segur que no sóc jo el qui hauria de ser allà avui?”, va ser la pregunta del seu fill gran quan va conèixer la notícia. I és cert que pare i fill mantenen una relació molt especial i que l’adolescent de 16 anys sembla seguir els passos del seu pare com a model fotogràfic.

Però Beckham no ha utilitzat les xarxes socials per difondre la portada, sinó per fer un sentit homenatge a Jonah Lomu, el jugador neozelandès de rugbi que ha mort la matinada d’aquest dimecres als 40 anys d’edat. “Molt trist quan he sentit la notícia sobre aquest increïble gegant d’home. Un heroi esportiu i una de les millors persones que es pot conèixer. Un honor per al seu país, per a la seva família i per a l’esport que va jugar apassionadament”, ha escrit l’aspirant a actor en el seu compte d’Instagram.