José Antonio Reyes, el nou fitxatge de l’Espanyol, es mostra molt esperançat amb el projecte de l’equip blanc-i-blau

José Antonio Reyes, el nou fitxatge de l’Espanyol, es mostra molt il·lusionat amb el projecte de l’equip blanc-i-blau. “M’han animat moltes coses per venir a l’Espanyol: la presència de Quique Sánchez Flores i la insistència de Ramon Robert i Ángel Gómez que m’han donat la llauna perquè vingués. Puc dir que gràcies a ells sóc jugador de l’Espanyol”, ha afirmat. Així mateix, el d’Utrera ha subratllat que no arriba com a líder sinó que “per ser grans hem de ser un equip; és el més important”.

Reyes ha insistit que no podia dir no “al projecte que es vol construir” i ha afegit que aspira a tot. “Quan vaig signar pel Sevilla a la meva segona etapa, l’equip no estava guanyant títols. Amb treball sacrifici i compromís tot és més fàcil. He parlat amb Ramon Robert i el míster i tenen aquesta mentalitat guanyadora”, ha declarat. El nou jugador blanc-i-blau ha deixat clar que “si no tingués l’ambició que tinc, no hagués vingut. Vull aportar el millor de mi i el que sé. Arribo amb la il·lusió d’un nen que està començant”. En aquest sentit ha indicat que la seva edat no ha de ser un contratemps: “Sóc un futbolista amb experiència i ara espero demostrar sobre el terreny de joc el que puc aportar. Cada aficionat té la seva opinió i puc agradar més o menys, però el més important no és parlar, sinó demostrar-ho”.

Reyes també ha dit la seva sobre Quique Sánchez Flores, amb qui va coincidir al Benfica i a l’Atlètico de Madrid. “És un entrenador que treu el millor de cada jugador. A l’hora d’entrenar és el més seriós del món, però també es pot parlar amb ell. És l’entrenador perfecte per al projecte de l’Espanyol. A mi em va donar confiança que és el més important per a un jugador”, ha declarat.

El director esportiu del RCD Espanyol, Ángel Gómez, per la seva banda, ha recordat que “el dia de la meva presentació deia que intentaríem portar jugadors de característiques molt particulars: experiència, lideratge i competitius. És un futbolista que teníem analitzat, però era impossible que vingués fins avui. És un jugador expert a pilota parada, li agrada associar-se, té qualitat i experiència a nivell europeu. És un pas important i estem molt contents de comptar amb ell”. El conseller delegat de l’entitat, Ramon Robert, ha conclòs dient que “s’ha adaptat a les necessitats del club i ha volgut participar en aquest projecte; esperem que doni moltes alegries”.