El Rezvani Beast X es caracteritza per un disseny totalment futurista

Si sou fidels seguidors de la saga Gran Turismo de PlayStation sabreu que en l’última entrega, el GT6, es presenten diferents prototips de diverses marques anomenats Vision Gran Turismo. Com sabeu tots presenten unes línies molt futuristes i unes prestacions que posen el pèls de punta però, de moment, no són més que productes de ficció. Doncs ara, sense ser un Vision Gran Turismo, arriba el Rezvani Beast X, un model que recorda molt a tots aquests prototips presentats al joc de conducció de PlayStation però amb la diferència que és una realitat i es troba a la venda i apte per circular.

Rezvani és un fabricant d’automòbils que està situat al sud de Califòrnia i que ara amplia la seva oferta amb el Beast X. I què ofereix aquest espectacular model? Doncs unes prestacions que fan por; munta un motor biturbo de quatre cilindres d’origen Honda que genera 710 CV de potència que s’associen a una caixa de canvis manual de sis velocitats, o una seqüencial (opcional). El fabricant no dóna gaire més informació, però assegura que passa de 0 a 100 km/h en només 2,5 segons.

Rezvani Beast X; el futur més present | Diari Català
Rezvani Beast X

Aquestes prestacions no s’aconseguirien només amb un motor, sinó que també el Rezvani Beast X es vesteix amb una carrosseria de fibra de carboni que genera un pas per la balança de només 839 quilograms. A més a més, es complementa amb amortidors Bilstein ajustables, equip de frens Alcon, llandes de 19 polzades i un interessant kit aerodinàmic on destaquen totes les seves línies que mostren un aspecte totalment futurista i extravagant.

Això sí, si voleu un Rezvani Beast X haureu d’afanyar-vos ja que el fabricant ha assegurat que només es faran cinc unitats amb un preu de 325.000 dòlars (305.000 euros aproximadament). Si tingués aquests diners crec que no m’ho pensaria ni un segon, no només m’emportaria un cotxe únic, sinó també un disseny que no deixaria indiferent a ningú i unes prestacions que fan tremolar a qualsevol.