RHA S500i i T20i, els gadgets per a aquest Nadal

  0
  RHA S500i i T20i

  RHA T20iRHA S500i i T20i són els gadgets High Tech per a aquest Nadal

  RHA llança els seus productes ‘flagship’ especials per a aquest Nadal. Els nous auriculars premium de la marca britànica arriben a les botigues del nostre país, convertint-se en una opció més que recomanable pel seu rendiment i resistència.

  En el cas del RHA S500i, es tracta d’un producte de qualitat premium per als amants de la música, a un preu assequible per al públic de 49,95 €. D’altra banda, el model T20, producte estrella de la marca, ofereix les més altes prestacions fent-lo ideal per a un ús més professional al preu de 229,95 €.

  RHA S500i y S500

  RHA S500i
  RHA S500i

  El model RHA S500i va ser presentat al públic durant la fira IFA que va tenir lloc a Berlín a principis de setembre, destacant per les seves altes prestacions i un disseny elegant al mateix temps que innovador. Aquest model és una de les versions premium de la marca a un preu molt assequible per al públic.

  Els nous auriculars RHA S500i in-ear disposen d’un disseny en alumini ultra-compacte, gràcies a la seva enginyeria especial de transductor micro dinàmic. El transductor model 140.1 proporciona una experiència d’escolta fidedigna i ha estat dissenyat per oferir una reproducció del so vibrant, envoltant i detallada.

  El cable de 1.35m en “Y” del S500i inclou una característica especialment dissenyada amb doble material: la meitat superior utilitza el tradicional acabat TPE, mentre que la part inferior utilitza un acabat resistent a embolics i trenat extern.

  RHA S500
  RHA S500

  Els accessoris inclouen un estoig d’alta qualitat i set parells de coixinets de silicona de múltiples formes i mides, així com una pinça per a la roba. Aquests auriculars, com tots els productes RHA, vénen amb una garantia de tres anys oferta per la pròpia marca.

  També incorpora un comandament de control amb tres botons i micròfon per a poder utilitzar-lo com mans lliures, versió disponible a l’Apple Store. Els auriculars S500, la versió d’aquest producte sense comandament de control i micròfon, estaran disponibles en tots els canals de venda a finals de 2015.

  El model RHA S500i/S500 reuneix disseny i qualitat al millor preu, convertint-lo en el regal perfecte per aquest Nadal.

  RHA T20, T20i i T20i Black

  RHA T20i
  RHA T20i

  Els auriculars RHA T20i, premi Red Dot 2015 al millor disseny, són el vaixell insígnia de la marca i els primers auriculars in-ear que incorporen la tecnologia de transducció DualCoil™ que els permet oferir un rendiment ultra eficient generant un àudio en alta resolució.

  El disseny ergonòmic dels auriculars RHA T20i està compost amb carcasses d’acer inoxidable elaborades mitjançant modelo d’injecció de metall (MIM) atorgant-los una resistència excepcional, a més d’un confort i unes prestacions excel·lents. El cable multiconductor de 1.35m està elaborat en coure lliure d’oxigen i patentat per modelar per sobre de l’orella de l’usuari, oferint una major subjecció i fent d’aquests auriculars ideals per passejar, fer esport, etc.

  RHA T20
  RHA T20

  A més, els auriculars van acompanyats de diferents filtres d’afinació personalitzada per ajustar l’èmfasi de freqüències greus i agudes, un estoig d’alta qualitat i deu parells de coixinets de silicona i escumes viscoelàstiques de diferents formes i mides per a un ajust personalitzable a l’orella del usuari.

  El model RHA T20i també incorpora un comandament de tres botons i un micròfon. El model RHA T20, la versió d’aquest producte sense comandament de control i micròfon, estarà disponible en tots els canals de venda a finals de 2015. També està a la venda la versió exclusiva del RHA T20i en color negre en l’Apple Store a un preu de 239,95 €.

  Especificacions dels productes:

  S500 / S500i

  • – Transductor: Micro dinàmic (140.1)
  • – Rang de freqüència: 16-22.000 Hz
  • – Impedància: 16 ohm
  • – Ràtio / potència màxima: 2 MW / 5 MW
  • – Sensibilitat: 100 dB
  • – Longitud del cable: 1.35m

  T20 / T20i / T20i Black

  • – Transductor: DualCoil™ dynamic
  • – Rang de freqüència: 16-40.000 Hz
  • – Impedància: 16 ohm
  • – Ràtio / potència màxima: 2 MW/5 MW
  • – Sensibilitat: 90dB
  • – Longitud del cable: 1.35m