Ricky Rubio ja comença a pensar en els Jocs Olímpics de Río de Janeiro. En una entrevista al “Tot Gira de Catalunya Ràdio” , el base del Masnou ha valorat les seves opcions d’estar a la llista de Scariolo

Ricky Rubio, que es va perdre els Jocs de Londres 2012, ha confirmat que té intenció d’anar aquest estiu al Brasil. “Em fa il·lusió, recordo els del 2008 a Londres i va ser una experiència genial. Si estic bé físicament vull estar”. 

El català també ha parlat del seu futur als Minnesota Timberwolves: “Per molt que tinguis un contracte amb una franquícia, no pots controlar els possibles rumors d’un traspàs. Abans de l’All-Star semblava que no acabaria la temporada allà. Ara em sento còmode i amb més importància. Dubto que em deixin escapar”.

Finalment, Rubio ha volgut analitzar l‘explosió de Stephen Curry: Sembla que estigui tocat per algún element màgic. Porta en estat de gràcia des de fa un temps. No només llança de tres, també sap penetrar, deixa ‘bombes’ com Navarro… Si el defensen dur perquè no tiri ell sap fer jugar a l’equip. Ho té tot per ser un dels millors de tots els temps”.