L’exalcaldessa defensa en una roda de premsa que advertia a tothom de no signar res que no portés l’aval d’un tècnic

 

L’exalcaldessa de València i actual senadora Rita Barberá ha recalcat que “mai s’ha arreglat un contracte a l’Ajuntament de València durant els 24 anys” en les quals ella va ser primera edil, i alhora ha asseverat que no ha “ordenat, ni demanat, ni insinuat la menor ‘mordida'”.

Barberá ha realitzat aquestes manifestacions en la roda de premsa a la seu del PPCV en la primera compareixença pública després de l’esclat de l’operació Taula. Sobre aquesta qüestió, la política popular ha subratllat: “Mai s’ha arreglat cap contracte o adjudicació a l’Ajuntament en els 24 anys en els quals vaig ser la seva alcaldessa; mai he ordenat, demanat o insinuat la menor ‘mordida’ a cap contracte”.

En aquest sentit, ha recordat que l’adjudicacions les proposava la Mesa de Contractació, on els més alts tècnics de la corporació local eren majoria. És més, ha afegit que “cada vegada que entrava un regidor nou” a l’equip de govern, ella els deia: “No signeu res si abans no porta la firma del tècnic corresponent. Aquesta frase és meva reiterada per activa i per passiva”, ha dit.