FOTO: Instagram @rivaldooficial

L’exfutbolista del FC Barcelona es mostra crític amb la situació del Brasil i aconsella els turistes que no viatgin a Río pels Jocs Olímpics

Rivaldo Vitor Borba Ferreira, exfutbolista del FC Barcelona durant els últims de la dècada dels 90 i principis del 2000, recomana al seu perfil oficial d’Instagram que la gent no viatgi a Río de Janeiro en motius dels Jocs Olímpics davant els casos de violència i altres problemes que afecten el Brasil: “Aconsello a tots els que tenen intenció de visitar Brasil o venir a les Olimpíades de Rio que es quedin al seu país d’origen. Aquí corren risc de morir”, defensa el brasiler.

L’exjugador dóna suport al missatge amb la fotografia d’una jove de 17 anys assassinada dissabte -7 de maig-. Aquella mateixa nit va haver-hi un tiroteig en el qual una persona va perdre la vida i quatre van resultar ferides.

Rivaldo també critica la crisi que afecta el sistema sanitari de la ciutat: “Els hospitals públics no estan en condicions per atendre els habitants de la ciutat, menys encara la quantitat de turistes que aterrin durant els Jocs Olímpics”.