Rivera culpa a Podemos dels incidents als mítings de Ciutadans

0
Albert Rivera demana recorrer decisió Parlament
Albert Rivera en una fotografia d'arxiu | Foto: Reuters

El líder de Ciutadans vincula a Podemos sense tenir proves amb els incidents que es van produir als mítings de Barcelona i Madrid

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha vinculat a Podemos amb els incidents que es van donar als mítings de la formació taronja a Barcelona i a Madrid. “Li demano als senyors de Podemos que condemnin la violència també dels seus, que la condemnin públicament”, va demanar Rivera al míting que va fer a València el passat diumenge.

Els incidents als quals es referia el candidat de la formació taronja es van produir dissabte passat, quan un home a Barcelona va interrompre el míting amb crits d'”Independència” i que es va declarar proper a Arran. A Vallecas (Madrid) hi va haver una altra persona que va anar cap a una taula de ciutadans i a la qual Rivera va definir com “un socialdemòcrata amb un gos”.


Tot i que no hi ha proves de que cap de les dues persones estiguin relacionades amb Podemos, el líder de Ciutadans va demanar a Pablo Iglesias que “condemni la violència dels seus”. “Amb pancartes, amb crits, amb discursos, no es canvien les coses. No anem a canviar Espanya amb eslògans, senyor Iglesias, la canviarem treballant”.

A l’acte a València hi van anar també els candidats al Congrés Toni Cantó i Marta Marín i el portaveu de l’Ajuntament, Fernando Giner, que va dir que “no hi ha rebentadors suficients en aquest país per frenar Ciutadans”.

La formació taronja va fer el diumenge passat el tercer acte al País Valencià en menys d’un mes. L’estratègia se centra en anar a pels votants del Partit Popular en un territori on la corrupció dels conservadors sembla ser ja endèmica i on s’hi concentren una part dels casos investigats a l’Estat espanyol, com la trama Gürtel.