Rivera diu ara que “mai no hi ha hagut veto a Rajoy”

0
Albert Rivera 26J
Albert Rivera amb Inés Arrimadas i altres líders de Ciutadans la nit del 26J | Foto: Europa Press

El líder de Ciutadans demana reunir-se amb PP i PSOE però descarta reunions amb els partits nacionalistes

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha afirmat aquest dilluns que “mai no hi ha hagut veto” al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, però que el seu partit utilitzarà els seus escons perquè hi hagi canvi i regeneració. Així, ha proposat que es reuneixin PP, PSOE i Ciutadans “per parlar de reformes, no de butaques” i deixar per “al final el debat del Govern central i de les butaques”.

En unes declaracions a Telecinco Rivera ha avisat que ell no comptarà “amb partits separatistes ni nacionalistes” per sostenir el Govern espanyol. Segons la seva opinió, durant anys el PNB, CDC o ERC han utilitzat la llei electoral per condicionar la governabilitat i ara existeix l'”oportunitat” de començar una nova etapa.

Així, ha dit que trucarà aquest dilluns mateix tant al president del Govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, com el líder del PSOE, Pedro Sánchez, per seure a negociar sobre la reforma electoral, la despolitització de la Justícia, els autònoms, l’educació i l’ocupació, “però si volen parlar de butaques” Ciutadans anirà directament a l’oposició. A més, ha advertit que Ciutadans no servirà per “apuntalar governs fràgils o sota sospita”.