Rivera pressiona Sánchez de cara a un pacte

0
Albert Rivera Ciutadans
Albert Rivera, en un acte de Ciutadans | Foto: Europa Press

El líder de Ciutadans no vol que Pedro Sánchez aposti per un pacte amb Podemos i ironitza amb no demanar ministeris

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha dit aquest dimecres que si el seu partit assoleix un pacte de govern amb un altre partit després de les eleccions generals del 26 de juny, no demanarà ministeris, però a continuació ha afegit que si entra en un executiu és per poder canviar el model econòmic i l’educació.

“Nosaltres no hem demanat carteres ministerials”, això “l’hi deixo a Pablo Iglesias”, ha dit en un esmorzar informatiu organitzat a Madrid per Nova Economia Fòrum, on li han preguntat quins ministeris reclamaria si finalment s’arribés a un acord per formar govern.

Rivera ha afirmat que el repartiment dels càrrecs “és una cosa que es dóna si un forma part del govern” i que, en qualsevol cas, aquestes decisions s’han de prendre “pensant en el bé del país”. En aquest sentit, ha indicat: “Demanar ministeris o secretaries d’Estat no és la nostra prioritat”, i “si formem part del Govern espanyol, ho farem perquè aquest país canviï”.

Segons ha assenyalat, els canvis que Ciutadans vol fer són els que es refereixen a l’educació -per a la qual proposa un pacte nacional entre els diferents partits- i al model econòmic, avançant cap a l’economia del coneixement i reformant el mercat laboral i el sistema d’autònoms.

 

Compartir
Article anterior(2-1) Montilivi dictarà sentència
Article següentEl ‘Festival de Música Antiga dels Pirineus’ arriba a 28 municipis
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]