Pressumptes robatoris amb violència durant la nit de Carnestoltes a Rubí

0
Carnestoltes, Rubí
La festa al Pavelló de Can Rosés. Foto: Ajuntament de Rubí

Els lladres, que van actuar en grup, haurien sostret diners i telèfons mòbils i agredit a algunes víctimes la nit de Carnestoltes a Can Rosés

 

Els Mossos d’Esquadra han rebut una desena de denúncies per robatoris amb violència a joves durant la nit de dissabte de Carnestoltes al pavelló de Can Rosés, on l’Ajuntament havia organitzat enguany el ball. Segons han informat els Mossos a Rubitv.cat, els lladres haurien actuat en grup i sostret diners, telèfons mòbils, peces de roba i sabates a les víctimes. En alguns casos els delinqüents van utilitzar la violència: un dels joves que va patir un dels robatoris va acabar amb el nas trencat com a conseqüència d’un cop rebut, tal i com explica Rubitv.cat.

Els agents ja han iniciat una investigació per aclarir els fets i detenir-ne els autors. A través d’un comunicat enviat a Rubitv.cat en relació al cas, l’Ajuntament ha expressat “la solidaritat amb els 10 joves que hagin patit algun tipus de robatori” i alhora manifesta la seva “absoluta discreció davant la investigació que han obert els Mossos d’Esquadra”.

El consistori informa que la Policia Local de Rubí va realitzar un desplegament especial davant la gran afluència de públic que va assistir dissabte a la nit a la festa de Carnestoltes del pavelló de Can Rosés. L’organització va comptar amb el personal de seguretat privada i de control d’accés tal i com estableix la normativa i la Policia Local va planificar la presència de 2 efectius que es van reforçar amb 3 més en els moments de màxima afluència, quan es va assolir el límit d’aforament i les persones que no podien entrar s’acumulaven a l’exterior.

La Policia Local també va realitzar tasques de custòdia de l’accés a l’autobús gratuït que va habilitar l’Ajuntament per traslladar els joves des de Can Rosés. A més, va col·laborar i van donar suport als Mossos d’Esquadra en la recerca i identificació de persones que podien haver estat involucrades en els robatoris amb resultat negatiu. Segons l’Ajuntament, es va planificar la presència constant del cos de Policia Municipal des de les 23h fins passades les 4 de la matinada de la nit de Carnestoltes.