Roben el mòbil a un nen de 13 anys a punta de navalla

0
mòbil, droga, Girona, Mossos d'Esquadra
Foto: @mossos

 

Els atacants havien estat identificats instants abans pels Mossos d’Esquadra al passeig Vint-i-dos de Juliol de Terrassa i això va permetre la seva detenció

Tres joves majors d’edat van atracar un nen de 13 anys per robar-li el telèfon mòbil, el divendres passat a Terrassa. Els Mossos els van detenir al cap d’unes hores, segons informa el Diari de Terrassa, i van sortir amb llibertat amb càrrecs.

Els fets van ocórrer el 25 de març. Agents dels Mossos havien identificat el mateix grup al passeig Vint-i-dos de Juliol perquè, presumptament sota els efectes de l’alcohol, estaven fent soroll i altercats. Al cap d’uns instants, la policia va conèixer un altre incident, l’assalt amb violència a un nen de 13 anys a punta de navalla i intimidació per part de tres joves.

Els agents van relacionar els assaltants amb els joves identificats, i al cap d’unes hores els van detenir. El mòbil que van sostreure al nen el van vendre a un bar, i no es va poder recuperar. Els joves van passar a disposició judicial el dissabte, i en van sortir amb llibertat amb càrrecs.