Roben a Terrassa en una nau que contenia marihuana

0

Els agents de la policia municipal de Terrassa investigaven la porta forçada d’una nau abandonada i van trobar-hi una plantació il·legal de marihuana

Els fets van tenir lloc aquest dijous al barri del Segle XX de Terrassa, quan la policia es disposava a investigar un avís que informava de la porta forçada d’una nau industrial abandonada. El local, situat al carrer Galícia, havia estat assaltat de matinada i els lladres no buscaven una altra cosa que les plantes de marihuana del seu interior. El registre posterior del recinte va acabar amb la confiscació de més de 350 plantes.

Segons el Diari de Terrassa, la policia local va ser alertada per un possible robatori en una nau abandonada i quan els agents feien les comprovacions pertinents van confirmar que l’assalt tenia com a objectiu una plantació de marihuana. El local tenia punxat el subministrament elèctric de manera il·legal i alguns testimonis afirmen que diversos individus entraven i sortien d’un edifici al que arribaven en tres vehicles diferents.

El registre va acabar amb la confiscació de 380 plantes de marihuana amb un pes brut d’un 85 kilograms i es mantenen obertes les investigacions respecte als responsables del cultiu i els presumptes lladres.