Roben perfums per valor de 100.000 euros pel mètode del butron

0
policia terrassa mossos d'esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones acusades d’haver robat en una perfumeria a Mollet del Vallès obrint un forat a la paret

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones acusades d’haver robat en una perfumeria a Mollet del Vallès (Barcelona) amb el mètode del butron, i després el jutge els ha deixat en llibertat, ha informat aquest divendres la Policia catalana en un comunicat.

Es tracta de tres homes d’entre 22 i 25 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Adrià de Besòs (Barcelona), que van robar productes de perfumeria valorats en 100.000 euros a l’establiment.

Els agents van seguir la pista dels productes i van trobar-ne alguns en una altra perfumeria a Santa Coloma de Gramanet (Barcelona) exposats per vendre’ls, i després d’una inspecció es van intervenir deu perfums sense factura i de procedència presumptament il·lícita.

La investigació posterior ha permès concloure que aquests perfums havien estat comprats a una altra botiga de productes de segona mà a Sant Adrià del Besos, on, després d’una inspecció, es va localitzar un mòbil provinent d’un furt i 24 pantalles LCD de procedència desconeguda, per la qual cosa el propietari de l’establiment va ser detingut.

Paral·lelament, els Mossos van descobrir i localitzar els autors materials del robatori a la botiga de Mollet, que van ser detinguts el 25 de maig i van passar a disposició judicial davant del jutjat en funcions de Mollet del Vallès, que va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta, ja que falta per determinar la procedència de les pantalles LCD localitzades a la botiga de Sant Adrià de Besòs, i no es descarten més detencions.