Robert Fernández confirma que Denis Suárez tornarà al Barça

0
Denis Suarez | Diari Catala

El secretari tècnic del FC Barcelona assegura en una entrevista a “Estudio Estadio” que l’actual jugador del Vil·lareal serà el primer fitxatge blaugrana per la propera temporada

Robert Fernández ha repassat l’actualitat blaugrana al programa esportiu de TVE, confessant que Denis Suárez reforçarà la primera plantilla la propera temporada. “Té talent i ja coneix la casa. Ja el vam voler portar i no va ser possible. A l’estiu hi haurà més opcions”. 

A més, el secretari tècnic del Barça ha volgut donar la seva opinió sobre els rumors que envolten el club i aspectes esportius variats:

Neymar renovarà “Està content, és feliç a Barcelona. Si veiés el contrari em preocuparia, per això penso que renovarà”.

Bartra “Hi ha molt bona competència entre tots els centrals. Si s’obrís una porta de sortida sempre pensaríem en un futur”.

¿Hi ha diners? “Estem tranquils perquè la situació financera ens permetrà fer els reforços necessaris. I si hi ha sortides tindrem encara més, evidentment”. 

Cas Nolito, Halilovic i Samper “Els estatuts del club no ens van deixar fitxar Nolito al mercat d’hivern. A l’estiu ja veurem què passa. Halilovic està tenint un gran protagonisme i ens n’alegrem molt perquè era una cessió arriscada. Finalment, crec que una cessió seria el més adient per Samper, necessita jugar per millorar”. 

El Periscope de Piqué “Tinc masses coses al cap com per pensar en aquest tema. La Liga ja prendrà les mesures que consideri. Jo no hi veig res de dolent”.