El nou porter del RCD Espanyol assegura que es troba “en el millor moment de la seva carrera” i que pot aportar “experiència i treball”

A dos quarts de set de la tarda apareixia Roberto Jiménez a l’Auditori del RCDE Stadium. Ho feia per comparèixer en una roda de premsa en la qual també eren Ramon Robert, conseller delegat de l’Espanyol, i Ángel Gómez, director esportiu blanc-i-blau.

El porter, en la seva presentació oficial com a nou futbolista ‘perico’, assegurava que “fa mesos que estic interessat a venir a l’Espanyol. Segueixo el projecte i cap jugador hi podria renunciar. Els jugadors que fa temps que són al club m’han parlat meravelles”.

El de Fuenlabrada, que aterra a l’Espanyol amb 30 anys, afirmava que “em trobo en el millor moment de la meva carrera. Puc aportar experiència i treball”. Sobre la competència amb Pau López, Roberto admetia que “és un porter amb molt de futur al davant. Tindrem una competència sana. Al final, el més important és formar part de la plantilla amb l’objectiu de millorar-la i fer-la competent. El meu objectiu és sumar i que la gent se senti orgullosa de mi”.r