Rock and Roll Hall of Fame 2016

0
Rock and Roll Hall of Fame | Diari Català
Foto: JIM RAKETE

Entre els escollits per entrar a la promoció del 2016 al Rock and Roll Hall of Fame es troben els mítics Deep Purpre o Steve Miller

Deep Purple, Steve Miller, Cheap Trick, Chicago i N.W.A han estat elegits per entrar a la promoció del 2016 al Rock and Roll Hall of Fame, gràcies als vots de professionals de la indústria i fans de la música.

Tot i estar inicialment nominats, en aquesta ocasió s’han quedat fora Janet Jackson, Nine Inch Nails, The Smiths, The Cars, Chaka Khan, Chic, The JB’s, Los Lobos, The Spinners i Yes.

El Rock and Roll Hall of Fame és una selecte club que té a la seva nòmina els noms més representatius de la música, i al qual només es pot ingressar una vegada transcorreguts 25 anys des de la publicació d’un primer treball.

Els artistes que van entrar al Rock and Roll Hall of Fame el 2015 van ser Lou Reed, Green Day, Joan Jett & The Blackhearts, Stevie Ray Vaughan, Bill Withers i The Paul Butterfield Blues Band.

Els seleccionats aquest any s’uniran també a formacions llegendàries com AC/DC, U2, Bruce Springsteen, David Bowie, Metallica, Led Zeppelin, Ramones, R.E.M., Rolling Stones, Beatles, Beach Boys, Guns’n’Roses i Red Hot Chili Peppers, entre d’altres.

La cerimònia d’entrada es farà al Barclays Center de Brooklyn (Nova York, Estats Units) el 8 d’abril del 2016 i serà retransmesa per la HBO.