The Carrenbries | ALBERT MANJON (TWITTER)
The Carrenbries | ALBERT MANJON (TWITTER)

La cantant Dolores O’Riordan va començar amb l’explosiva ‘Analyse’ 

‘The Cranberries‘, un grup que mou melodies que es canten sense risc, va obrir aquest cap de setmana el Festival de Música dels Jardins de Pedralbes (juny-juliol), sorprenentment, de forma molt espectacular.

Amb els tons especials de la seva solista, Dolores O’Riordan, els assistents van corejar el començament del concert amb la primera cançó ‘Analyse‘.

‘Quan tu te n’has anat’ va ser la següent peça, un escalfament idoni per rebre amb els braços ben oberts a ‘La meva imaginació només’, que va arribar quan tothom portava estona en peus, seguint el concert com si es tractés de la seva recta final. El grup va sol·licitar, en tot moment palmells del públic, que no es va fer de pregar, menys encara quan van sonar les conegudes ‘Instint animal’, ‘Trobat’ i ‘Linger‘, a tot drap.

‘The Cranberries‘ és una banda irlandesa de Pop rock, formada en Limerick en 1989 sota el nom de ‘The Cranberry Saw Us que més tard va ésser canviat per la vocalista Dolores O’Riordan.

Van saltar a la fama internacional en la dècada de 1990 amb el seu àlbum debut, ‘Tothom ho està fent, llavors perquè no ho fem?’, que es va convertir en un èxit comercial venent, en l’àmbit mundial, ni més ni menys que 40 milions de discos.