A la roda de premsa de Vicente Moreno, el tècnic va expressar la seva alegria pels tres punts i pel recolzament del públic, al qual va convidar a continuar omplint l’estadi

Sensacions positives després de la victòria per al preparador grana, que va recalcar que no hi havia res a superar i que aquest era un triomf més, subratllant que “vam aconseguir l’ascens i no podem viure del passat”. Amb l’ambició que caracteritza al valencià, aquest va reclamar un esforç més de cara a la finalització, comentant que li hagués agradat un resultat “més contundent”, alhora que va encoratjar a l’afició a omplir el Nou Estadi per continuar recolzant al Nàstic.

Resultat curt

Després de la victòria per 2-0 davant del Llagostera, Vicente Moreno va començar la roda de premsa fent una valoració positiva de l’enfrontament, destacant que és un triomf “important i més perquè tot ho hem provocat nosaltres, quan encara érem 11 contra 11 ja ens hem mostrat superiors i més tard la superioritat numèrica també ha ajudat”. Tot i això , també va deixar constància que “estàvem més concentrats en igualtat de condicions, hem tingut ocasions per a que el resultat hagués estat més important però estem contents”.

I és que amb l’exigència que l’entrenador mostra setmana rere setmana, Moreno va assenyalar que li hagués agradat “un marcador més ampli, justificant la seva petició amb el possible efecte positiu que això hagués tingut sobre la plantilla: “Oportunitats hi ha hagut i ens hagués vingut molt bé finalitzar-les, de cara a algun jugador en concret que necessitava el gol i també a nivell col·lectiu”. “L’important era guanyar i ho hem aconseguit sense patiment, la pena ha estat no concretar les nostres opcions però tenir-les ja és en sí mateix un fet positiu”, reflexionava finalment.

El jugador número 12

Respecte a l’assistència que va presentar el Nou Estadi, que es va omplir amb més de 10.000 espectadors, el tècnic va expressar la seva satisfacció: “Vull agrair el comportament de l’afició i el recolzament a l’equip, això és molt important de cara a aconseguir un bon resultat, la plantilla també ho agraeix i es nota”. “Està molt bé que hagin vingut 10.000 persones però ens agradaria poder allargar-ho en el temps, perquè s’ha vist que la gent ens fa més forts. Tant de bo cada vegada vingui més públic al camp perquè, repeteixo, el seu suport és molt important”.

Incident superat

Qüestionat sobre una possible ‘sobremotivació’ dels seus homes pel duel contra els gironins, Moreno va descartar-la per complet, afirmant que “sempre sortim així, els jugadors són fàcils de motivar i hem viscut la setmana amb molta normalitat, fora de l’equip hi ha hagut alguna cosa que no ens ha agradat però dins del vestuari no s’ha parlat del Llagostera més enllà del tema tàctic. Per part nostra estava més que superat amb l’ascens i amb la manera que el vam poder viure a casa”.

Necessitats a fora

Finalment, el valencià va valorar la ratxa del Nàstic fora de casa, apuntant que la baixada de rendiment a domicili és “una cosa corrent dins de la categoria, si haguéssim guanyat més fora de casa seríem primers, no és tan fàcil, estem be, tenim la necessitat i la voluntat de guanyar fora de casa” i afegint: “Treballarem durant la setmana, hi posarem el cap i totes les ganes i continuarem insistint per aconseguir la victòria que es resisteix el proper cap de setmana a Miranda”.