Ronaldinho | Diari Catala
Ronaldinho analitza l'actualitat blaugrana | FOTO: Europa Press

Ronaldinho ha repassat l’actualitat del FC Barcelona, reconeixent que l’equip blaugrana segueix sent el millor del món i que la Pilota d’Or de Messi és merescuda

L’exjugador brasiler del FC Barcelona Ronaldinho de Assis Moreira, actualment al Fluminense, ha afirmat que el davanter argentí Leo Messi guanyarà tantes Pilotes d’Or “com vulgui” i que segueix veient el conjunt blaugrana, en què va militar entre el 2003 i el 2008, com “el millor equip del món”.

“Veig el Barça molt bé. Per a mi segueix sent el millor equip del món. La cinquena Pilota d’Or de Messi és fantàstica. És una de les coses que més alegria em dóna. Messi guanyarà tantes Pilotes d’Or com vulgui, crec que els altres estan molt per sota encara”, ha comentat en unes declaracions al programa ‘El Partido de las 12’ de la Cadena Cope.

Segons la seva opinió, el seu compatriota Neymar “està arribant al punt més alt, està fent història i arribarà el seu moment també”. “El Real Madrid té un gran equip i un gran entrenador, però el Barça està a un nivell més alt. Cristiano és un dels millors jugadors del món, està al mateix nivell de sempre. Ajuda molt l’equip, marca gols, fa coses increïbles cada any que passa”, ha dit Ronaldinho, que ha descartat jugar al Barcelona de Guayaquil.